Referat: IFK Hedemora - Horndals IF

IFK Hedemora - Horndals IF 4-2 (1-2)

Förlust mot Hedemora med 4-2.
En hel del spelare hade av olika anledningar förhinder till denna match.

Vi började matchen riktigt bra! 0-1 gör Peter Krantz i 16:e minuten på sin beryktade tåfjutt. Inte många som hann med och se den bollen. Taher Saleh var framspelare denna gång.
Sedan gör Taher Saleh också 0-2 efter en stark genombrytning in i straffområdet på vänsterkanten. Osäkert vem som spelade fram till det målet. Återkommer med det.

Vi kunde faktiskt haft ledning med ytterligare ett par mål i första.
Redan i första minuten hade en nick i stolpen och 10 minuter senare skulle Taher ha haft en klockren straff. Smällen på hans fot när han tog sig förbi sin försvarare ekade över Vasaliden. Av ngn anledning hörde/såg inte domaren det...

Hedemora hade en hel del boll i första men skapade faktiskt inga rejäla målchanser. Precis när kockan slog över på 45 minuter gjorde de tyvärr mål, då vi inte riktigt hänger med. Synd.

I andra halvlek gör vi en betydligt sämre match. Hedemora tog över mer och mer och gjorde 2-2 med 19 minuter kvar att spela. Missförstånd vid tillbakaspel/rensning.
3-2 kommer bara 2 minuter senare när de lyfter in en boll i misstänkt offside. Hur som helst var vi dock inte med i markeringen.
Med en minut kvar att spela kontrar de in 4-2 och Hedemora vinner matchen rättvist, trots att vi var på väg att ställa till det för serieledarna.

Synd att vi inte kunde få mer utdelning i första, som iallafall var OK från vår sida.
Andra halvlek är inte godkänd för ngn spelare.

Nu laddar vi för sista matchen innan sommaruppehållet. Ulfsytttan U borta den 25/6!
Sedan får vi börja arbeta upp konditionen över sommaren tror jag...